Mereo Vaňový set s termostatickou podomietkovou tlačidlovou batériou - 2-cestná + sprchový set CB60106TB5
  • DOPRAVA ZADARMO

Mereo Vaňový set s termostatickou podomietkovou tlačidlovou batériou - 2-cestná + sprchový set CB60106TB5

CB60106TB5
Na sklade, doručíme do 7 dní
Vaňový set s termostatickou podomietkovou tlačidlovou batériou, 2-cestná, oválny kryt, so sprchou, hadicou, držiakom a stenovým vývodom
209,25 €
S DPH
Množstvo

Špeciálne navrhnutá kolekcia termostatických batérií. Ich unikátnosť spočíva predovšetkým v možnosti nastavenia si presnej teploty výstupnej vody, ktorá sa nemení ani pri prerušení sprchovania. Tým šetrí nielen vodu, ale aj enegie a náklady na ohrev. Teplotu vody možno nastaviť bez akýchkoľvek prekážok až do 38 ° C. Pre nastavenie vyššej teploty je nutné stlačiť poistku, ktorá nedovolí deťom zvýšiť teplotu vody a chráni ich tak pred oparením. Výhodou je tiež nízka hlučnosť a kartuša s dlhou životnosťou.V batérii je nastavený maximálny prietok vody, bez možnosti ďalšej regulácie.

Dvojcestná varianta (prepínanie dvoch polôh tlačidlom) je určená do sprchových kútov s ručnou a hlavovou sprchou alebo k vani s napúšťaním prepadom a možnostou sprchovania.
- garantovaná záruka 5 rokov
- servis vodovodných batérií zaistený v rámci SR a ČR

Súčasťou setu je držiak sprchy s tlačidlovou trojpolohovou sprchou, plastovou šedostriebornou hadicou 150 cm a stenový vývod.
Mereo
CB60106TB5
1800 položky

Tabuľka dát

Farba
Chróm
Materiál
Pochromovaná mosaz
nerez
plast
Nové

Mohlo by vás zaujať aj

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii