• DOPRAVA ZADARMO

NOVASERVIS Sprchová súprava ECO+ sprchová batéria 57062 ECO chrom SETECO/57,0

SETECO/57,0
Na sklade, doručíme do 5 pracovných dní
Prvotřídní chromové provedení. Set obsahuje nástěnnou sprchovou baterii s horním vývodem a roztečí 150 mm s kvalitní a odolnou keramickou kartuší KEROX 35 mm s prodlouženou zárukou 7 let. Součástí balení je kovová sprchová hadice 150 cm, hlavová sprcha s průměrem 250 mm, úsporná ruční sprcha a posuvný jezdec s držákem ruční sprchy. Set je výškově nastavitelný 1035 - 1225 mm. Umožňuje nastavit i odchýlení vrchního úchytu od stěny v rozmezí 50 - 80 mm. Hlavová sprcha obsahují šetřící regulátor průtoku vody, je vyrobena z leštěné nerezi a je vybavena EASY CLEAN tryskami pro snadné čištění. Šetří vodu, poskytují komfortní zážitek při sprchování a zároveň vypadají skvěle díky minimalistickému SLIM designu.
235,99 €
S DPH
Množstvo

NOVINKA 2020

Nejprodávanější české vodovodní baterie METALIA vám nyní nabízejí výraznou úsporu vody a peněz při zachování všech užitných vlastností - vysoké kvality, moderního designu, funkčnosti a uživatelského komfortu.

Až 56% úspory vody bez omezení uživatelského komfortu během sprchování. Díky dokonalé a unikátní konstrukci ruční sprchy, kdy dochází k mixování vody se vzduchem a její rozptylu, je zachován komfort během sprchování. Inovativní design získal právem prestižní mezinárodní ocenění - vítěz REDDOT DESIGN.

Servis až k vám domů.
NOVASERVIS
SETECO/57,0
1 ks

Tabuľka dát

Hloubka krabice
280
Šířka krabice
960
Výška krabice
95
Záruka na těsnost kartuše
7
Nové

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii