• DOPRAVA ZADARMO

Mereo Sprchovací kút, LIMA, obdĺžnik, 110x100 cm, chróm ALU, sklo Číre CK83433K

CK83433K
Na sklade, doručíme do 7 dní

Hliníkové profily vo farbe chróm, sklo Číre, hrúbka skla 6 mm, obdĺžnik, rohovy vstup, rozmer 1100 x 1000 mm, výška 1900 mm

513,00 €
S DPH
Množstvo

Lima je najnovší rad sprchových kútov Mereo, ktorá navodí pocit čistého dizajnu v každej modernej kúpeľni. Rovné hladké plochy, čisté línie a ostré hrany profilov umocňujú pocit exkluzivity. Kvalitné sklenené výplne s bezpečnostným sklom je možné zvoliť ako v čírom prevedení, tak v nepriehľadnom prevedení so sklom Point, ktoré navodí lepší pocit intimity pri sprchovaní.

Ľahké zatvorenie a tesnosť zaisťujú stieracie a silikónové lišty, opatrené na vstupnej časti magnetom, nejedná sa však o hermeticky uzavretý výrobok.
Ľahké otváranie a nastavenie zabezpečujú nastaviteľné ložiskové pojazdy (dvojkolieskami). Jednoduchú údržbu a možnosť vyčistiť aj tá najmenej prístupné miesta kúta potom zaisťujú spodné pojazdy s pružinovým mechanizmom, pre ľahké vysadenie posuvné časti z rámu.

Za zmienku potom iste stojí inovatívny systém montáže pomocou CLICK systému. Tento systém montáže znižuje počet operácií, nutných pre zostavenie celého kúta a odbúrava niektoré zložitejšie operácie, ako je vŕtanie do profilov. Aj ďalšie časti kúta sú dodávané s ohľadom na maximálnu rýchlosť montáže svojpomocne.

Tento výrobok je vybavený ochrannou vrstvou skla už pri výrobe EASY CLEAN. Táto ochranná vrstva vytvára na povrchu skla neviditeľný štít. Odstrekujúcou voda je odpudzovaná a nemôže reagovať s povrchom skla. Tým nedochádza k usadzovaniu nečistôt, minerálov a nemnožia sa baktérie. Preto ide sklo ľahko čistiť.

V ceně kúta nie je zahrnutá cena vaničky.

Mereo
CK83433K
5600 položky

Tabuľka dát

Séria
Lima
Rozmery
Lima
Typ
Obdĺžnik
Farba
Chróm
Hĺbka
1000
Sklo
Číre
Šírka
1100
Hrubka skla
6 mm
Dĺžka (Výška)
1900
Materiál
Hliníkové profily
Staviteľnosť
1070-1085 x 970-985
Šírka x hĺbka
1100 x 1000
Prevedenie
L
P univerzálna
Vstupný otvor
580
Ochranná vrstva skla
EASY CLEAN
Nové

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii