• DOPRAVA ZADARMO

Mereo Sprchový kút, LIMA, obdĺžnik, 100x80 cm, chróm ALU, sklo Číre CK86413K

CK86413K
Na sklade, doručíme do 7 dní

Hliníkové profily vo farbe chróm, zasúvacie dvere a pevný diel, sklo Číre, sila skla 6 mm, obdĺžnik, rozmer 1000 x 800 mm, výška 1900 mm.

440,25 €
S DPH
Množstvo

Lima je rad sprchových kútov Mereo, ktorá navodí pocit čistého dizajnu v každej modernej kúpeľni. Rovné hladké plochy, čisté línie a ostré hrany profilov umocňujú pocit exkluzivity. Kvalitné sklenené výplne s bezpečnostným sklom je možné zvoliť ako v čírom prevedení, tak v nepriehľadnom prevedení so sklom Point, ktoré navodí lepší pocit intimity pri sprchovaní. Ľahké zatvorenie a tesnosť zaisťujú stieracie a silikónové lišty, opatrené na vstupnej časti magnetom, nejedná sa však o hermeticky uzavretý výrobok.

Ľahké otváranie a nastavenie zabezpečujú nastaviteľné ložiskové pojazdy (dvojkolieskami). Jednoduchú údržbu a možnosť vyčistiť aj tá najmenej prístupné miesta kúta potom zaisťujú spodné pojazdy s pružinovým mechanizmom, pre ľahké vysadenie posuvné časti z rámu.

Za zmienku potom iste stojí inovatívny systém montáže pomocou CLICK systému. Tento systém montáže znižuje počet operácií, nutných pre zostavenie celého kúta a odbúrava niektoré zložitejšie operácie, ako je vŕtanie do profilov. Aj ďalšie časti kúta sú dodávané s ohľadom na maximálnu rýchlosť montáže svojpomocne.

Výrobky v čírom prevedení sú vybavené ochrannou vrstvou skla už pri výrobe EASY CLEAN. Táto ochranná vrstva vytvára na povrchu skla neviditeľný štít. Odstrekujúcou voda je odpudzovaná a nemôže reagovať s povrchom skla. Tým nedochádza k usadzovaniu nečistôt, minerálov a nemnožia sa baktérie. Preto je sklo ľahko čistiť

V ceně kúta nie je zahrnutá cena vaničky.

Mereo
CK86413K
4200 položky

Tabuľka dát

Séria
Lima
Rozmery
Lima
Typ
Obdĺžnik
Farba
Chróm
Hĺbka
800
Sklo
Číre
Šírka
1000
Hrubka skla
6 mm
Dĺžka (Výška)
1900
Materiál
Hliníkové profily
Staviteľnosť
970-980 x 770-780
Šírka x hĺbka
1000 x 800
Prevedenie
L
P univerzálna
Vstupný otvor
390
Ochranná vrstva skla
EASY CLEAN
Nové

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii