• DOPRAVA ZADARMO

Mereo Sprchový box, štvrťkruh, 80cm, satin ALU, sklo Point, zadne steny biele, SMC vanička, bez striešky CK35172BW

CK35172BW
Informácie o dostupnosti získate na tel. čísle +421 911 112 632
Profily vo farbe satin, sklo Point, hrúbka skla 5/4 mm, štvrťkruhový, rozmer 800x800 mm, výška 2040 mm, R 550, SMC vanička, strieška a hlavová sprcha nie je súčasťou dodávky.
619,20 €
S DPH
Množstvo

Sprchový box vnáša do ekonomickej triedy nový rozmer kvality. Hrúbka bezpečnostného skla je 5/4 mm. Sklo je dokonale utesnené silikónovými lištami.

Nejedná sa však o hermeticky uzavretý výrobok.

Sprchový kút je osadený posuvnými dverami, ktoré majú kvalitné pojazdy s možnosťou perfektného nastavenia. Dorazy zaisťujú minimálne nárazy pri otváraní a zatváraní sprchovacieho kútu.
Spodné pojazdy umožňujú odklopenie posuvnej časti sprchovacieho kútu a vyčistenie bežne nedostupných miest. Tesnosť medzi pevnou a posuvnou časťou je zaistená silikónovými lištami. Na pripojenie boxu je možné použiť nerezové opletové hadičky, ktoré nájdete v našej ponuke (súčasťou balenia sú nerezové pripojovacie hadice 1/2 "s dĺžkou 60 cm).

SMC vaničky sú vyrobené z nového revolučného materiálu s výnimočnými vlastnosťami, ktorý je používaný najmä v automobilovom priemysle. Kompozit na báze živice spevnené sklenými vláknami a minerálnym plnidlom je vyrábaný vysokotlakovým lisovaním. Výsledkom je veľmi presný a rovný výrobok s ostrými hranami s relatívne nízkou hmotnosťou. Dno vaničky je spevnené rebrovaním. Vanička je dodávaná spolu s nožičkami a sifónom.

Vybavenie boxu:
- vstavaná batéria
- ručná sprcha s posuvným držiakom
- SMC vanička
- sifón
- zadná stena - sklo
- *hlavová sprcha (variant so strieškou)
Mereo
CK35172BW

Tabuľka dát

Typ
Štvrťkruh
Farba
Satin
Hĺbka
800
Sklo
Point
Šírka
800
Hrubka skla
4 mm
5
Dĺžka (Výška)
2040
Materiál
Hliníkové profily
Šírka x hĺbka
800 x 800
Prevedenie
L
P univerzálna
Vstupný otvor
430
Nové

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii