• -18%
GSI TRACCIA WC sedátko, duroplast, biela MS69N11

GSI TRACCIA WC sedátko, duroplast, biela MS69N11

MS69N11
Informácie o dostupnosti získate na tel. čisle +421 911 112 632
Moderný trend v sanitárnej keramike
81,18 € Zľava 18%
99,00 €
S DPH
Množstvo

Vlastnosti

Značka   GSI
Séria   TRACCIA
Farba    Biela
Materiál   Duroplast
Tvar   Pre konkrétne WC
Hmotnosť   3.6 kg
Balenie   1 ks
Záruka   2 roky

Vysvetlivky

Duroplast

Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov.

Popis

Sanitárna keramika Traccia je dizajnovú a ľúbivú sérií keramiky, ktorá sa drží moderných trendov hranatých tvarov, avšak nielen ich. Séria je veľmi široká, čo sa týka tvarov i rozmerov. Nájdete tu dva typy umývadiel: hranatá so zaoblenými rohmi a striktne hranatá. Oba typy možno doplniť o držiaky uterákov. U WC mís a bidetov nájdete varianty: big, small a slim, líšiace sa svojimi rozmermi a dizajnom. Sanitárna keramika GSI je dodávaná s EXTRAWHITE glazúrou, ktorá vyniká lepšou kvalitou a viac zvýrazňuje tvary keramiky, je belšie a žiarivejšie. Skrátka nie je biela ako biela!

glazúra EXTRAGLAZE
Keramická glazúra extraglaze® sa aplikuje na produkty už počas výrobného cyklu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok.
Extraglaze® dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usadeninám. Keramika je tak žiarivo biela a ľahko čistiteľná.

GSI
MS69N11

Tabuľka dát

Séria
TRACCIA
Farba
Biela
Materiál
Duroplast
Interné označenie
1
Záruka
2 roky
Tvar
Pre konkrétne WC
Značka
GSI
Hmotnosť
3.6 kg
Balenie
1 ks
Nové

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii