• -8%
AQUALINE EASY CLEANING prídavný bidet na studenú vodu, polypropylen MT002

AQUALINE EASY CLEANING prídavný bidet na studenú vodu, polypropylen MT002

MT002
Na sklade, doručujeme do 7 pracovných dní
50,60 € Zľava 8%
55,00 €
S DPH
Množstvo

Vlastnosti

Značka   AQUALINE
Rozmer   136-200 mm
Šírka   430 mm
Farba    Biela
Materiál   Duroplast
Hmotnosť   0.94 kg
Balenie   1 ks
Záruka   2 roky

Vysvetlivky

Duroplast

Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov.

Popis

Prídavný bidet Easy Cleaning Super pre studenú vodu.
Praktický dizajn, rýchla montáž, oplach tryskou pomocou regulácie tlaku vody. Dýza možno naklápať dopredu a dozadu pomocou malej páčky na ovlád. panelu (+ - 20 °).

Prídavný bidet možné dodatočne inštalovať pod existujúce sedadlo, pre takmer všetky typy WC mís (odporúčané produkty pozri príslušenstvo). Rozstup uchytenie je 136 - 200 mm.

Dĺžka plastové hadičky pre prívod vody do bidetu je 80 cm, hadička je súčasťou balenia. Medzikus pre pripojenie plastové hadičky má vnútorný závit 1/2 ", preto je nutné medzi rohový ventil a T-kus vložiť redukciu (viď príslušenstvo) a dobre spoj utesniť.

Opletené hadičky pre prívod vody od WC nádržky k medzikusu nie sú súčasťou balenia. Pre pripojenie je nutné zvoliť hadičku podľa závitu napúšťacieho ventilu (F3 / 8 "alebo F1 / 2"), na strane medzikusu musí byť vždy závit F1 / 2 ". Príklady hadičky viď príslušenstvo - ostatné dĺžky viď ich varianty.

AQUALINE
MT002
1 ks

Tabuľka dát

Rozmery
136-200 mm
Interné označenie
4
SKLAD
sklad
Nové

Podobné produkty

9 ďalších produktov v tejto kategórii