• -6%
Gayafores DISTRICT Mosaico Marengo 30x30 DIS018

Gayafores DISTRICT Mosaico Marengo 30x30 DIS018

DIS018
Informácie o dostupnosti získate na tel. čisle +421 911 112 632
15,13 € Zľava 6%
16,10 €
S DPH
Množstvo

Špecifikácia

Objednací kódDIS018
Záruka24 mesiacov
ZnačkaGayafores
SériaDISTRICT

Popis

Vlastnosti

Rozmery30x30 cm
Hrúbka9mm
CharakterMrazuvzdorná, Na sieti, Slinutá
PoužitieObklad
MateriálKeramika
PovrchMat
Hmotnosť za mj1,740 kg

Vysvetlivky

Mrazuvzdorná

Mrazuvzdornosť

Mrazuvzdornosť je daná mierou nasiakavosti dlaždice (tozn., že nenasaje vodu, ktorá by v nej mohla zmrznúť). U obkladoch pre použitie v interiéroch nie je mrazuvzdornosť požadovaná a nasiakavosť býva zvyčajne viac ako 10 %. Oproti tomu mrazuvzdorné glazované dlaždice majú nasiakavosť do 3 %. Pre exteriér sú potom vhodné slinuté dlaždice s nasiakavosťou nižšou ako 0,5 %.

Na sieti

Mozaika

Mozaika sa skladá z prvkov malých rozmerov, ktorých dĺžka hrany zvyčajne nepresahuje 100 mm. Ich spojením - nalepením na vhodný podklad (napr. sieťovinu či spojením "Joint-point" systémom), vzniká mozaika na sieti. Tým je uľahčená práca s ňou: k deleniu postačí hobby nôž alebo nožnice. Mozaika na sieti je výbornou voľbou pre obkladanie zaoblených miest. Hodí sa aj pre obklad vaní a sprchovacích kútov. Môže byť sklenená, kamenná alebo keramická.

Slinutá

Slinutá dlažba

Natlačením do foriem pod vysokým tlakom zostane v keramickej hmote minimum vzduchových bublín. Následne sa vypáli pri vysokých teplotách, čím je výsledný produkt tvrdý, pevný a oteruvzdorný. Zároveň je menej nasiakavý.
Nachádza univerzálne použitie v interiéri a exteriéri, na steny i podlahy. Slinutá dlažba je obzvlášť vhodná do namáhaných priestorov ako dlažba či na fasády budov.

Obklad

Obklad

Dlaždice možno použiť len na aplikáciu na steny (= ako obkladačka).

Mat

Matný povrch

Matná glazura dlaždice.

Gayafores
DIS018

Tabuľka dát

Interné označenie
12
Nové

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii