• DOPRAVA ZADARMO

Mereo Sprchové dvere, LIMA, dvojdilene, zasúvacie, 100 cm, chróm ALU, sklo Číre CK80403K

CK80403K
Na sklade, doručíme do 7 dní
Hliníkové profily, sklo Číre, hrúbka skla 6 mm, dvere, rozmer 1000 mm, výška 1900 mm
282,00 €
S DPH
Množstvo

Lima je najnovší rad sprchových kútov Mere, ktorá navodí pocit čistého dizajnu v každej modernej kúpeľni. Rovné hladké plochy, čisté línie a ostré hrany profilov umocňujú pocit exkluzivity. Kvalitné sklenené výplne s bezpečnostným sklom je možné zvoliť ako v čírom prevedení, tak v nepriehľadnom prevedení so sklom Point, ktoré navodí lepší pocit intimity pri sprchovaní.

Ľahké otváranie a nastavenie zabezpečujú nastaviteľné ložiskové pojazdy (dvojkolieskami). Jednoduchú údržbu a možnosť vyčistiť aj tá najmenej prístupné miesta kúta potom zaisťujú spodné pojazdy s pružinovým mechanizmom, pre ľahké vysadenie posuvné časti z rámu.

Za zmienku potom iste stojí inovatívny systém montáže pomocou CLICK systému. Tento systém montáže znižuje počet operácií, nutných pre zostavenie celého kúta a odbúrava niektoré zložitejšie operácie, ako je vŕtanie do profilov. Aj ďalšie časti kúta sú dodávané s ohľadom na maximálnu rýchlosť montáže svojpomocne.

Tento výrobok je vybavený ochrannou vrstvou skla už pri výrobe EASY CLEAN. Táto ochranná vrstva vytvára na povrchu skla neviditeľný štít. Odstrekujúcou voda je odpudzovaná a nemôže reagovať s povrchom skla. Tým nedochádza k usadzovaniu nečistôt, minerálov a nemnožia sa baktérie. Preto jse sklo ľahko čistiť.


Špecifikácia

PrevedenieL/P univerzálnaOchranná vrstva sklaEASY CLEANFarbaChrómMateriálHliníkové profilyŠírka1000Šírka x hĺbka1000 x 0Staviteľnosť980 - 1000SériaLimaSkloČíreTypZasunovacíDĺžka (Výška)1900Hrubka skla 6 mm
Mereo
CK80403K
5600 položky

Tabuľka dát

Séria
Lima
Rozmery
Lima
SKLAD
sklad
Nové

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii