• Výpredaj!
Sapho LAIKA elektronická drezová batéria, chróm LM014
  • DOPRAVA ZADARMO

Sapho LAIKA elektronická drezová batéria, chróm LM014

LM014
Na sklade, doručujeme do 7 pracovných dní
368,00 €
S DPH
Množstvo

Vlastnosti

Značka   SAPHO
Výška   288 mm
Farba   Chróm Chróm
Tvar   Kruhové
Inštalácia   Stojankové
Druh ovládania   Elektronické
Hmotnosť   2.0 kg
Balenie   1 ks
Záruka   6 rokov

Popis

Elektronická drezová batéria LAIKA je vďaka svojmu spracovaniu rafinovaným riešením do každej modernej kuchyne. Má jednoduché zaoblené vyústenie, ktoré ideálne kopíruje cestu vody, čo ocenia predovšetkým milovníci klasického a minimalistického štýlu. Fanúšikov najnovších trendov a chytrého riešenia domácnosti potom osloví jej funkcionalita a atraktívny vzhľad. Elegantné chrómové prevedenie batérie aj samotný dizajnový ovládač pôsobí až luxusným dojmom. Ovládač je samostatným pvkem, a tak je možné prispôsobiť jeho umiestnenie ľubovoľne po obvode drezu podľa individuálnych potrieb užívateľa. Ohromí vás tiež štýlový indikátor na tele ovládača, ktorý dokáže intuitívne meniť farby podľa aktuálnej teploty a intenzity prietoku vody. Celkový čistý vzhľad nenarúša ani riadiaca jednotka s rozmermi 265x75x195 mm (ŠxVxH), tá je elegantne uschovaná pod pracovnou doskou.
Dokonalý vzhľad, jednoduchá inštalácia i obsluha a maximálna variabilita sú hlavnými argumenty, z ktorých plynie veľká popularita drezové batérie LAIKA.

NÁVOD:

  1. Stlačením hornej časti ovládača sa rozsvieti kontrolné svetlo na ovládači a spustí sa teplá voda (mix horúce a studené). Teplota vody je rovnaká ako pri nastavení páčky na strednú polohu u pákové vodovodné batérie. Ďalším stlačením hornej časti ovládača sa voda zastaví a kontrolka zhasne.
  2. Otáčaním hornou časťou ovládača doprava sa teplota vody zvyšuje a červený svetelný prúžok sa predlžuje. Otáčaním doľava sa teplota vody znižuje a červený indikátor sa skracuje.
  3. Otáčaním spodnej časti ovládača sa reguluje prietok vody. Pri min. prietoku svieti svetelný prúžok zeleno. Otáčaním doprava sa prietok vody zvyšuje, otáčaním doľava sa znižuje. Keď prietok vody dosiahne max. Hodnoty, farba indikátora sa zmení na modrú.

Vstup: AC100-240V 50 / 60Hz
Výstup: DV12V 2000mA

Sapho
LM014
1 ks

Tabuľka dát

Rozmery
288 mm výška
Farba
Chróm
Výška
288 mm
Interné označenie
99
Záruka
6 rokov
Tvar
Kruhové
Značka
SAPHO
Inštalácia
Stojankové
Druh ovládania
Elektronické
Hmotnosť
2.0 kg
Balenie
1 ks
Nové

Podobné produkty

16 ďalších produktov v tejto kategórii